Proje
Firma olarak sadece "STATİK PROJE" hizmeti verilmektedir. Diğer projeler ve projelerin onaylanması işlemleri firmamızın sorumluluğunda değildir. MaviDome Çelik Kubbelerin Statik projesi en güncel ve en gelişmiş bilgisayar programları kullanılarak ülkemizde yürürlükte olan TS498 , ÇYTY 2016, TS500, TBDY 2018 ve ilgili diğer yönetmelik ve şartnameler esas alınarak yapılmaktadır.

İmalat
MaviDome Kubbe elemanları(çubuk ve düğüm noktası elemanları) tamamen fabrikasyon imal edilerek, şantiyede montajı yapılacak şekilde tasarlanır. MaviDome, geodezik kubbe çerçeveler S235 ve S275 yapı çeliği kullanılarak imal edilmektedir. MaviDome geodezik kubbelerde çelik düğüm noktası ve/veya yüksek mukavemetli endüstriyel plastik malzemeden yapılan firmamızca tasarlanıp üretilen düğüm sistemleri kullanılmaktadır. Tüm çelik elemanlar korozyona karşı elektrostatik boya ile koruma altına alınmaktadır.
Montaj
Müşterilerimiz, gönderdiğimiz "Montaj Planları" ile kendileri, bir kaç kişilik bir ekiple kolayca kubbenin montajını tamamlamaktadır. Gerekmesi halinde "uzaktan" veya "yerinde" montaja danışmanlık yapılmaktadır. İstenmesi halinde, ücreti mukabilinde, firma olarak montaj hizmetide verilmektedir. Genel yüklenici veya alt yüklenici sıfatıyla MaviDome Firması olarak kubbe inşaat sürecini bütünü ile organize ediyoruz.
+90 532 614 79 29
+90 537 873 97 23
+90 537 691 79 29
mavidome@mavidome.com
Bahçelievler Mah. Küme Evleri,
165/1, Yakaören/ISPARTA
Kubbe,  insanlığın bildiği en dayanıklı yapıdır.