YALITIMSIZ KUBBELER: ETKİNLİK, KIŞ BAHÇESİ,  SERA KUBBELERİ 

Etkinlik Kubbeleri açık hava düğünleri, kurumsal toplantılar, dini ve sosyal faaliyetler, ticari etkinlikler ve fuarlar, sergiler, sunumlar, ürün tanıtımı gibi her türlü etkinlik için en iyi çözümdür. Etkinlik Kubbeleri farklı zaman ve ortamlarda tekrarlı kullanımları nedeni ile kalıcı olmayan yapılar olduğu için demonte olmak zorundadır. Tüm Mavidome kubbeleri gibi etkinlik kubbelerimiz demonte ve aynı zamanda kurulumu kolay olacak şekilde tasarlanmış kubbelerdir. 

Bir kır evinin ya da geniş bir bahçeli bir evin olmazsa olmazlarından biri sera ve/veya kış bahçesidir. kış bahçesi ve sera kubbeleri aynı yüzey alanına sahip kare ya da dikdörtgen planlı sistemlere göre iç hacmi oldukça büyüktür.  Havalandırma oranı yüksek olması nedeni ile bitki yetişilmesinde önemli  bir avantaja sahip bu sistemler, kare ya da dikdörtgen planlı seralara göre hem çok daha büyük kar ve rüzgar yüklerine karşı dayanımı oldukça yüksek, hem de, %30 daha az enerjiye ihtiyacı duymaktadırlar.  MaviDome etkinlik kubbelerinde kaplama malzemesi olarak montaj kolaylığı açısından blackout, polikarbon, alüminyum kompozit panel kullanılmaktadır.
+90 532 614 79 29
+90 537 873 97 23
+90 537 691 79 29
mavidome@mavidome.com
Bahçelievler Mah. Küme Evleri,
165/1, Yakaören/ISPARTA
MaviDome prefabrike geodezik kubbeler, sürdürülebilir bir gelecek ve doğada göz alıcı bir yaşam deneyimi için, ekonomik, kurulumu kolay, dayanımı yüksek yapılardır.