KAPLAMA MALZEMESİ

Tüm MaviDome kubbelerinde panel kaplama malzemeleri kullanılır. Glamping, barınma ve etkinlik kubbelerinde alüminyum kompozit panel, playwood ve plexiglass/polikarbon dış cephe kaplama malzemesi olarak kullanılırken, sera/kış bahçesi kubbelerinde ise sadece polikarbon  paneller kaplama malzemesi olarak kullanılmaktadır. 
MaviDome Geodezik Kubbelerinde, 3D teknolojilerini de kullanarak, yaklaşık iki yıl süren detaylı AR-GE çalışmaları sonunda geodezik kubbelerimizde yapısal güvenlik, kolay kurulum ve maliyet açısından,

1-Korozyona karşı elektrostatik boyalı çelik çerçeve elemanlar,
2-Dış etkilere karşı korunaklı, rijit kaplama paneller, 

3-MaviDome MDk konnektörü kullanılmaktadır. 
YALITIM VE İÇ MEKAN

Glamping ve barınma kubbelerinde ısı yalıtımı için XPS, taş yünü vb. yalıtım malzemeleri kullanılır. İç cephe malzemesi müşteri tercihine göre değişmektedir. Kubbe temel sistemi, iç mekan düzenlemesi ve değişik tesisat işleri firmamız sorumluluk alanı dışındadır.
MAVIDOME KONNEKTÖR

Glamping, konut, etkinlik, kış bahçesi, sera, tırmanma kubbelerinizin kolay ve hızlı, kurulması ve sökülmesi, için tasarlanan MaviDome geodezik kubbe MDk konnektörleri, CNC tezgahlarda hassas bir şekilde işlenerek üretilmektedir. Konnektör boyutları, kubbe çapı ve kubbeye gelen yüklere göre değişmektedir.
Kubbe, 
insanlığın bildiği
en dayanıklı yapıdır.
+90 532 614 79 29
+90 537 691 79 29
mavidome@mavidome.com
Bu websitesi Webservis Site Kur ile oluşturulmuştur.